BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

KARÁCSONYI AJÁNDÉK kedvezmény Dec.10.-ig

Kód: KA

BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

KARÁCSONYI AJÁNDÉK kedvezmény Dec.10.-ig

Kód: KA

ECO DIVÍZIÓ

 

 

VIGYÁZUNK A RUHÁKRA!

A fenntarthatóság jegyében hozzá szeretnénk járulni korunk felgyorsult és pazarló ruhaipari fogyasztói és gyártási kárainak enyhítéséhez. 

Szakértők szerint a ruhaipar felelős az üvegházhatású gázok globális kibocsátásának mintegy 10 százalékáért.

Hiszünk a minőségben és a időtállóságban. A BARBARA LEBER szalonból olyan ruhák kerülnek ki, melyeket sok-sok évig hordanak elégedetten a vásárlóink. Ezt azért tudjuk, mert már több mint 20 éve készítünk öltözékeket és van rálátásunk a ruháink sorsára, hiszen gyakran jelentkeznek vendégeink kissebb átalakításokra a ruhákon évek múlva.

Nem mehetünk el tétlenül amellett a jelentős igény mellett, hogy vendégeinknek (és sokan másoknak) szükségük van a ruháikon való változtásra, javíátasra. Tudjuk, mert sokan jelezték felénk, hogy nem merik ismeretlen műhelyekbe odaadni kedvenc, drága, bonyolult vagy féltett ruhadarabjaikat mert félnek a munka minőségétől és eredményétől. A BARBARA LEBER szalon varrodája nem vállalja ezeket a típusú munkákat mert nincs szabad kapacitásunk, pedig szinte minden vendégünk kérte a segítségünket ilyen ügyekben.

Most, felismerve az továbbra is nagy érdeklődést a minőségi javítási, átalakítási munkánkra, létrehoztunk egy önnálló ECO ATELIER műhelyt amely, a szalon közvetlen közelében csak ilyen jellegű megrendeléseket vállal. Célunk, hogy hosszú időre, a testi változásokat követően is viselhetőek legyenek a kedvenc, régi vagy új ruháink.

A LIFESTYLE BARBARA LEBER termékek innovatív módon ÜVEG tégelyben és PAPÍR tasakban kerülnek kiszerelésre. Legfontosabb szempontunk, hogy termékeink megőrizzék magas minőségüket és óvjuk a környezetünket.
A BARBARA LEBER brand soha nem használt fel állati bőrt/szőrmét az öltözékek, kiegészítők készítéséhez.

Nagy hangsújt fektetünk a textíliák ujrahasznosítására, így rendszeresen tervezünk öltözékeket a szabás után megmaradt minőségi anyagokból, illetve a még használható maradék textíliákat Óvodáknak adományozzuk a gyerekek kreativitásának segítéséért.

Cégünk gépkocsi parkját már évek óta csak elektromos autók képezik

 Mi vászon táskával vásárolunk. Nagy mérete és kényelmes vállra akasztható füle miatt minden szempontból érdemes használni. Gyártjuk magunkért, a jövőnkért.

Nagy örömmel ajándékoztunk design Védőmaszkokat a Bajcsy- Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet III. Belgyógyászati Osztálya Osztályvezető: Dr. Hermányi Zsolt részére, a Bajcsy- Kórházért Kőbánya és Rákosmente Egészségéért Alapítványnak.

A három gyermekem ovodai éveit tapasztalva, úgy döntöttem, hgy óvodák számára juttatom el a maradék textiliáinkat. A gyerekek nagyon kreatívak, sok kézműves foglalkozás van és kevés az izgalmas alapanyag amit felhasználhatnának. Remélem segíteni tudok a pedagógusoknak és így a gyerekeknek is.

Hiszünk a pozitív energia áramlásában ! Minden évben elajándékozzuk a régi kollekciók ruháit. Így lesz hely az új kollekciónak és örömet okozunk másoknak. Az ALAPTVÁNY AZ ALAPÍTVÁNYOKÉRT nevében, NYILKA ILDIKÓ vette át az adományt.

 

IBS - GUEST TEACHER BARBARA LEBER : IBS vendég előadások. Mindig nagy élmény. A diákok érdeklődőek és motiváltak.  — at IBS International Business School Budapest - Vienna.

Az UNICEF renszeresen megkeres a jótékonysági eseményei kapcsán és mindig örömmel segítünk.