BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

KARÁCSONYI AJÁNDÉK kedvezmény Dec.10.-ig

Kód: KA

BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

KARÁCSONYI AJÁNDÉK kedvezmény Dec.10.-ig

Kód: KA

LEGYÉL VISZONTELADÓ

JELENTKEZZ TE IS VISZONTELADÓNAK!

BARBARA LEBER LIFESTYLE Márka VISZONTELADÓI HÁLÓZATÁBA Viszonteladó, Forgalmazó partnereket  keresünk a BARBARA LEBER LIFESTYLE termékeink számára! Amennyiben Te is szeretnéd kínálatodat termékeinkkel bővíteni, úgy töltsd ki lenti űrlapunkat, felvesszük veled a kapcsolatot és emailen elküldjük az egyedi belépési adataidat, hogy vásárolhass nagykereskedelmi áron.

Célunk, hogy minél több üzletben, az ország bármely pontján elérhetővé váljanak a BARBARA LEBER LIFESTYLE Termékek. Szeretnénk, hogy a fogyasztók fizikailag is könnyebben hozzá tudjanak jutni a termékeinkhez. A viszonteladó kereskelmi partnereink pedig minőségi termékekkel bővithetik termékportfóliójukat. Természetesen a nagykereskedelmi árak úgy vannak kidolgozva, hogy mindenképp érdemes legyen viszonteladó partnernek lenni.
A BARBARA LEBER márka már több mint 20 éve jelent egyet a minőséggel és megbízhatósággal. Termékeinket saját élelmiszeripari üzemünkben gyártjuk, melyek sikere köszönhető a kiváló minőségnek, kitűnő ár-érték aránynak, a folyamatosan bővülő termékpalettának és nem utolsó sorban az országszerte ismert márkanévnek.

Ha te is szeretnéd bővíteni kínálatodat a BARBARA LEBER LIFESTYLE termékekkel Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és küldd el nekünk!

 

AZ ÜZLETED TÍPUSA
ELFOGADOM, HOGY AZ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRNÁL (AMELY ITT A WEBOLDALON A TERMÉK KISKERESKEDELMI ÁRA) MAGASABB ÁRON NEM FORGALMAZHATOM A MEGVÁSÁROLT BARBARA LEBER TERMÉKEKET.
Elolvastam és egyetértek az Általános Szerződési feltételekkel és az Adatkezelési Tájékoztatóval