BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Nagy örömmel ajándékoztunk design Védőmaszkokat a Bajcsy- Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet III. Belgyógyászati Osztálya Osztályvezető: Dr. Hermányi Zsolt részére, a Bajcsy- Kórházért Kőbánya és Rákosmente Egészségéért Alapítványnak.

A három gyermekem ovodai éveit tapasztalva, úgy döntöttem, hgy óvodák számára juttatom el a maradék textiliáinkat. A gyerekek nagyon kreatívak, sok kézműves foglalkozás van és kevés az izgalmas alapanyag amit felhasználhatnának. Remélem segíteni tudok a pedagógusoknak és így a gyerekeknek is.

Hiszünk a pozitív energia áramlásában ! Minden évben elajándékozzuk a régi kollekciók ruháit. Így lesz hely az új kollekciónak és örömet okozunk másoknak. Az ALAPTVÁNY AZ ALAPÍTVÁNYOKÉRT nevében, NYILKA ILDIKÓ vette át az adományt.

Léber Barbara tervei nyerték meg a MAGYAR HONVÉDSÉG Új Köznapi egyenruházatára kiírt pályazatot. 3 éves tervezői és kivitelezési munka után, sok tecnológiai ujítás felhasználásával, egy ruhabemutatón volt látható az új katonai öltözék rendszer.

IBS - GUEST TEACHERBARBARA LEBER : IBS vendégelőadó voltam. Ismet nagy élmény volt. — at IBS International Business School Budapest - Vienna.