BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

BARBARA LEBER

LÉBER BARBARA divattervező 20 éve működik sikeresen a magyar divatvilág élvonalában és kivételesen széles alkotói portfólióval rendelkezik: az esküvői ruhák, fűzők, alkalmi és báli ruhák, fürdőruhák valamint a minőségi formaruhák mint a MAGYAR HONVÉDSÉG új Köznapi Egyenruhája. A tervezőnek, Léber Barbararának az jelenti a szakmai kihívást és állandó megújulást, ha a divatvilág minél több és minél érdekesebb területein tudja kipróbálni tervezői tehetségét. Léber Barbara a MOME divattervező szakán végzett, mottója: “MINDEN NŐBEN VAN VALAMI GYÖNYÖRŰ, AMIT ÉRDEMES ÉS MEG IS KELL MUTATNI” Ennek jegyében, a ruhatervezés során az a legfőbb szándék, hogy a megrendelő hölgyből a legszebb önmagát hozzuk ki a megfelelő alkalomra valamint minden Léber Barbara által tervezett ruha kényelmes, elegáns és funkcionálisan tökéletesen feleljen meg viselője igényeinek.
A 2019-20-as év nagyon mozgalmas volt, mert egy nagy fejlesztési projektbe kezdtünk: A BARBARA LEBER LIFESTYLE

20 év már igazán sok idő, így el lehet képzelni, hogy hány ezer hölggyel volt beszélgetésünk az öltözékek tervezése, elkészítése kapcsán. Egy-egy találkozáskor akár órákat is együtt töltünk. Sokmindenről szó esik ilyenkor az öltözködésen kívűl is. Minden alkalommal betekintést nyerhettem, hogy ki-miben szeretne kisebb változtatásokat. Elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő minőség iránt, úgy a ruhák elkészítésének módjában, az alapanyagok kiválasztásában mint a vendégeinkkel való törődésben. Több mint egy éves gondos előkészületi munkák után, megalkottunk egy olyan LIFESTYLE termék rendszert amely - a divat mellett - egyszerre gondoskodik a testünk-szervezetünk minden területével. Termékeink a teljesség igényével lettek összeállítva, magyar fejlesztői háttérrel, fenntartható és lebomló csomagolással és magas hatóanyag tartalmakkal. "Úgy is fogalmazhatnék, hogy önző módon létrehoztam valamit amit - ÍGY RENDSZERBEN ÉS SZÁMOMRA MEGFELELŐEN MAGAS HATÓANYAGTARTALOMMAL - nem találtam meg az üzletek polcain de tudom, hogy szükségem VAN rá".

Fontos a BIZTONSÁG és az ellenőrizhető HÍGIÉNIA, ami szintén összefügg a minőséggel. Azért alakítottuk ki a HACCP élemiszerbiztonsági rendszerű élelmiszeripari üzemünket, hogy 100 % legyen a minőség amit magunk és Önök számára kínálunk. A mostani nehéz időkben még fontosabb a biztonságos étkezés, mely még karcsúsodást is garantál az egészség megőrzésével. Mi nők elég hasonlóak vagyunk. Általánosan megállapíthatom, hogy minden hölgy szeretett volna még ideálisabban kinézni ahhoz, hogy a jeles alkalommal még jobb formájában viselhesse a készülő ruhát. Mivel egy ruha megrendelése és annak elkészülte között olykor hetek, sőt hónapok is eltelnek, valóban van idő változtatni sok mindenen az életmódunkban vagy hozzáállásukban, mely változások utána egy életre elkísérhetnek. Természetesen ez nem csak a BARBARA LEBER vásárlókra lehet igaz. Mindannyian szeretnénk szebbek, csinosabbak, energikusabbak lenni. "Én is ugyanúgy mint minden nőtársam. Be kell vallanom, hogy magamra ugyanúgy gondoltam, mint Önökre amikor megalkottuk a LIFESTYLE rendszert. Egy kíváló életmód mellé olyan termékeket hoztunk létre amelyeket én magam szükségesnek vélek az egészségünk, életerőnk, és ezáltal a fiatalosságunk, szépségünk és karcsúságunk elérése érdekében".