BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

KARÁCSONYI AJÁNDÉK kedvezmény Dec.10.-ig

Kód: KA

BARBARA LEBER 

25.000 Ft felett INGYENES szállítás (2-4 munkanap)

KARÁCSONYI AJÁNDÉK kedvezmény Dec.10.-ig

Kód: KA

ECO ATELIER

VIGYÁZUNK A RUHÁKRA!

ECO ATELIER RUHAMŰHELY

Kedvenc Ruháink Átalakítása, Javítása, Állagmegőrzése

A fenntarthatóság jegyében hozzá szeretnénk járulni korunk felgyorsult és pazarló ruhaipari fogyasztói és gyártási kárainak enyhítéséhez. 

Szakértők szerint a ruhaipar felelős az üvegházhatású gázok globális kibocsátásának mintegy 10 százalékáért.

Hiszünk a minőségben és a időtállóságban. A BARBARA LEBER szalonból olyan ruhák kerülnek ki, melyeket sok-sok évig hordanak elégedetten a vásárlóink. Ezt azért tudjuk, mert már több mint 20 éve készítünk öltözékeket és van rálátásunk a ruháink sorsára, hiszen gyakran jelentkeznek vendégeink kissebb átalakításokra a ruhákon évek múlva.

Nem mehetünk el tétlenül amellett a jelentős igény mellett, hogy vendégeinknek (és sokan másoknak) szükségük van a ruháikon való változtatásra, javíátásra. Tudjuk, mert sokan jelezték felénk, hogy nem merik ismeretlen műhelyekbe odaadni kedvenc, drága, bonyolult vagy féltett ruhadarabjaikat mert félnek a munka minőségétől és eredményétől. A BARBARA LEBER szalon varrodája nem vállalja ezeket a típusú munkákat mert nincs szabad kapacitásunk, pedig szinte minden vendégünk kérte a segítségünket ilyen ügyekben.

Most, felismerve a továbbra is nagy érdeklődést a minőségi javítási, átalakítási munkánkra, létrehoztunk egy önnálló ECO ATELIER műhelyt amely, a szalon közvetlen közelében csak ilyen jellegű megrendeléseket vállal. Célunk, hogy hosszú időre, a testi változásokat követően is viselhetőek legyenek a kedvenc, régi vagy új ruháink.

AZ ECO ATELIER Műhely közvetlenül a BARBARA LEBER Showroom mőgott található.

Nyitvatartása megegyezk a szalon nyitvatartásával és a megrendelt munkákat 2-5 munkanapra tudjuk vállalni. Természetesen lehetnek ettől eltérő határidők is a munka nehézsége okán.